Animal Print - Fashion Trend 2018

Привет, мили читатели!
Възползвам се от последните слънчеви лъчи на Октомври и по цял ден съм навън! По този повод използвам топлото време, за да сложа за последно любимците от гардероба ми, които скоро няма да мога. Пуловер с гол гръб, пола, чизми и за да е още по- завършен тоалетът ми- новите ми очила! Ако вече сте чели блога ми, знаете колко много обичам очила, затова от както се сдобих с тези красоти на Dolce & Gabbana, не се разделям с тях! Ако ви допадат, може да ги откриете в любимата ми оптика Леонардо!


Може би всички вече знаете, че този сезон по улиците ще се разхождат много леопарди, пантери, зебри и змии - с две думи ключова тенденция са животинските принтове.
С животинските шарки разбира се може да се експериментира, могат да бъдат включени в гардероба под различни вариации- аксесоари, обувки, дрехи. Аз реших да стартирам със слънчеви очила
, защото все още свиквам с този нов тренд. Няма да отричам, че бях леко шокирана и бях категорична, че не мога да сложа нещо тигрово, леопардово и т.н., но вече не съм на същото мнение и ще ви кажа защо. Ако имате въображение и съчетаете тоалета си подходящо, може единствено да изглеждате дръзки и стилни! Опитайте и вие!

Очила - Dolce & Gabbana от Leonardo Optics
Пуловер - United Colors of Benetton
Ботуши - Deichmann
Пола - H&M
Яке - H&M

No comments