OOTD: Steve Madden

Привет, мили читатели!

Септември дойде и вече е ясно, че се разделяме с лятото.
След поредната ми поръчка от Fashion Days си признавам, че съм пристрастена към чантите! А моделите на Steve Madden определено ме спечелиха за напред!


Бялото ми е много ама много любим цвят! И по тази причина още като видях чантата разбрах, че трябва да я поръчам и нямах търпение да пристигне! Денят, в който беше при мен, излязох да я разходя разбира се! Честно казано нямаше нещо, което да не ми хареса... а това шалче с малката сладка емблемка на него ми допада толкова много! Признавам се за виновна... обичам чантите!
От аксесоарите има още два много важни за мен, които трябва винаги да са ми под ръка, а именно слънчевите очила и часовника, без които не мога целогодишно! Някак си ми е по-спокойно и наистина не излизам дори да разходя кучето ми без тях. Очилата си ги купих от оптика Leonardo, леко съм пристрастена и на тази тема, но ще си замълча. Само ще кажа, че защитата на очите е от изключително значение за мен и знам, че винаги мога да се доверя на Leonardo, когато говорим за качество!
*Всичко е закупено от мен, не е PR и линковете са за ваше улеснение.

Чанта - Steve Madden
Риза - Stradivarius 
Часовник - Esprit
Очила - Ray Ban

2 comments

  1. Страхотен пост, Пам! Сега като се замисля и на мен ми е време да разгледам сайта на FashionDays и да обновя есенния си гардероб!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много благодаря, Майче! Задължително трябва да го направиш, в момента има големи промоции! А още по- добре ще е да отидем заедно на шопинг!

      Delete