Vichy - my skin care for summer

Привет, мили читатели! Макар да съм съгласна, че външната красота е преходна и вътрешната е от много по-голямо значение, се опитвам по всякакъв начин да съхраня свежестта на кожата на лицето ми. Обичам да използвам кремове за лице, обичам да усещам кожата ми хидратирана.

Второ лято се доверявам на козметиката за лице на Vichy и по-специално на серията Vichy Aqualia Thermal - дневен крем , нощен крем и задължителнaта Термална минерализираща вода.
Дневният и нощният крем са с лека текстура, която попива буквално за секунди в кожата и веднага се усеща хидратация и мекота. Термалната минерализираща вода обикновено използвам сутрин преди крема, когато усетя кожата ми суха и задължително го нося в плажната ми чанта, защото на плажа ми е крайно необходим! *За съжаление нямам снимка на продукта, защото вече го изхабих и изхвърлих опаковката.

Кремът е с деликатен аромат и е без парабени.  Vichy Aqualia Thermal е идеалният продукт за моето лице през летните месеци!

* Продуктите са закупени лично от мен. Всички снимки и мнения са мои. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля от тях.

No comments